Despre autor

Numele meu este Laura Mănescu sunt profesoară de limba engleză la o scoală română din Londra, iar ultimii 15 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii engleze prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de engleză care nu au dat roade.

Nu vei vorbi fluent engleza doar citind o carte. Trebui să asculți conversații în engleză la un nivel pe care reușeşti să-l înțelegi şi să îl pătrunzi. De ce credeți că unii copii învață engleza doar uitându-se la desene animate?

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege engleza includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba engleză și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebelușSunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba engleză, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând româna.

Prin aceste metode ajungi să vorbești și să înțelegi engleza, fără sa-ți dai seama.* Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare. Şi tu înveţi engleza astfel, devenind mai încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea limbii engleze.

Prof. Dr. în limba engleză Laura Mănescu,

Intră în posesia pachetului Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.