50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă cursulÎnvață Engleza Rapid și Simplu, în 24 de Săptămâni”, plus Bonusurile Oferite Astăzi, sau comandă telefonic la numărul de mai jos

Toate acestea la prețul de doar 147 lei (varianta tipărită + USB Stick Audio + Bonusuri) – Ofertă disponibilă astăzi:

*Se adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Sau comandă telefonic de Luni până Vineri între 9:30 – 15:30

☎ Comandă prin telefon0733 / 962 - 571

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să înveți engleza, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu, în 24 de Săptămâni”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț care l-ai plătit pe acest curs!

Compatibilitate 100% – cu orice dispozitiv!

Acum înveți engleza de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Cursul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să înveți engleza simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și comandă un exemplar!

Numele meu este Laura Mănescu sunt profesoară de limba engleză la o scoală română din Londra, iar ultimii 15 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii engleze prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de engleză care nu au dat roade.

Nu vei vorbi fluent engleza doar citind o carte. Trebui să asculți conversații în engleză la un nivel pe care reușeşti să-l înțelegi şi să îl pătrunzi. De ce credeți că unii copii învață engleza doar uitându-se la desene animate?

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege engleza includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba engleză și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebeluș. Sunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba engleză, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând româna.

Prin aceste metode ajungi să vorbești și să înțelegi engleza, fără sa-ți dai seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare. Şi tu înveţi engleza astfel, devenind mai încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea limbii engleze.

Prof. Dr. în limba engleză Laura Mănescu,

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

Ana-Maria Bălănică

Am învăţat foarte multe din cartea dvs…

Un curs perfect pentru programul meu de lucru, lecțiile audio le ascult acasă sau în maşină când mă întorc de la serviciu… băieţelul meu a început să prindă şi el câteva lucruri din curs… cel puţin el învaţă o limbă străină la timp!

Ana-Maria Bălănică
Brăila jud. BR
Marius Păduraru

Mi-am îmbunătățit enorm capacitatea de a purta o conversație!

Mi-am îmbunătățit enorm capacitatea de a purta o conversație corectă şi cursivă în limba engleză. Apreciez efortul pe care l-ați depus pentru a mă ajuta să vorbesc engleza, drept urmare am comandat si cursul de limba germana. Numai bine.

Marius Păduraru
Ploiești jud. PH

Comenzi si livrare

Hai sa ne cunoastem

EnglezaDeAcasa.ro

Ne gasesti aici

Cum comand? Despre noi Politica de Confidentialitate Tel: 0733.962.571
Cum platesc? Contact Termeni si conditii Email: valentin@academik.ro
Livrarea comenzilor Politica de utilizare cookieuri Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30DISCLAIMER: Deşi încercăm să prezentăm tehnici, metode şi sfaturi de învăţare a limbii engleze cât mai uşor şi corect, informaţiile prezentate pe siteul Englezadeacasa.ro şi în cursul Învață Engleza Rapid și Simplu, în 24 de Săptămâni nu garantează obţinerea unor anumite rezultat, acestea variază de la o persoană la alta.