Acces rapid

Elita profesorilor de lb. Engleză din Bucureşti şi Londra prezintă:

Cum să Înveți Engleza în 15 min/zi Timp de 24 de Săptămâni, Folosind Aceste Metode Revoluționare


Înveţi Engleza în timpul liber indiferent de ocupaţia actuală şi vârstă, cu aceste metode puternice şi eficiente, dezvăluite în premieră de 5 profesori români din Bucureşti şi Londra!

Tehnici de învăţare accelerată, dovedite!

10865 clienţi mulţumiţi în ultimile 5 luni!

Numeroase apariții în media

Compatibil pe calculator, laptop, tableta, telefon mobil

Compatibil cu player +casetofon auto mp3

 • De acum înţelegi imediat conversaţii obişnuite!
 • Abordăm o nouă tehnică prin care tu să vorbeşti fluent engleza
 • Te facem să înţelegi din mers conversaţiile şi să abordezi vorbirea cu un ton al vocii asemănător cu al vorbitorilor nativi.
 • Vei afla cele 5 secrete pentru vorbirea fluenta a limbii engleze, şi cum să foloseşti spontan locuţiuni şi expresii.
 • Vei avea capacitatea să dialoghezi în engleză fără a memora mecanic cuvintele, şi să gândeşti rapid şi operativ!
 • Vei dialoga impecabil la interviuri şi ai toate şansele să te angajeze companii care caută vorbitori de limba engleză.
 • Îţi îmbunătăţeşti vorbitul în public, evitând astfel situaţiile stânjenitoare!
 • Afli cele mai mari greşeli pe care mulţi le fac când învaţă să scrie corect în lb. engleză!

Învaţă limba engleză de acasă, confortabil, uşor şi distractiv în şedinţe de 20-30 min/zi… fără să cheltuieşti bani pe meditaţii, fără să te enervezi citind manuale greoaie, şi fără să pierzi timpul pe drumuri, fiindcă din următoarele rânduri descoperi cum să înveţi de unul singur să vorbeşti fluent, să scrii corect, şi să înţelegi instinctiv limba engleză, distrându-te de minune tot acest timp.

Numele meu este Laura Mănescu sunt profesoară de limba engleză la o scoală română din Londra, iar ultimii 15 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii engleze prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de engleză care nu au dat roade.

Nu vei vorbi fluent engleza doar citind o carte. Trebui să asculți conversații în engleză la un nivel pe care reușeşti să-l înțelegi şi să îl pătrunzi. De ce credeți că unii copii învață engleza doar uitându-se la desene animate?

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege engleza includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba engleză și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebeluș. Sunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba engleză, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând româna.

Prin aceste metode ajungi să vorbești și să înțelegi engleza, fără sa-ți dai seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare. Şi tu înveţi engleza astfel, devenind mai încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea limbii engleze.

Prof. Dr. în limba engleză Laura Mănescu,

Intră în posesia pachetului Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

Pentru a vorbi fluent şi a înţelege engleza sunt necesare aproximativ 300 de cuvinte uzuale, pe care le folosim în majoritatea discuţiilor zilnice.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci la început este să înveţi cuvintele în fraze scurte, astfel înveţi în acelaşi timp semnificaţia cuvintelor, pronunţia, sensul frazei şi gramatica limbii engleze.

Folosind metodele noastre audio dobândești abilitatea incredibilă de a vorbi cu ușurință. Vorbitorii nativi te vor înțelege și tu, la rândul tău îi vei înțelege fără efort. Te vei simți în sfârșit relaxat, fericit și încrezător de fiecare dată când vorbești engleza.

Prinzi Engleza din Mers

Poți lua aceste cursuri cu tine oriunde. Ascultă-le câtă vreme aștepți sau călătorești cu autobuzul, în avion, pe bicicletă, în timp ce alergi sau chiar în pauza de masă!

Aceste cursuri sunt special concepute pentru a-și găsi locul în viața ta de zi cu zi! Materialele în limba engleză în format MP3 pot fi încărcate cu ușurință pe player-ul mp3 portabil sau în calculator.

Fără manuale greoaie, fără meditații, fără învățat pe de rost. Poți descărca aceste cursuri chiar acum!

Iată ce Primești

de la Cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile”

 • Vorbeşti fluent limba engleză

  Descoperi cum să gândești rapid și automat în engleză, reușind astfel să vorbești natural, la fel ca un vorbitor nativ.

 • Ești impecabil la interviuri

  Afli cum să fi angajat de companii care caută vorbitori de limba engleză, de ce trebuie să ți cont la interviu și cum să răspunzi la întrebările în limba engleză.

 • Îți găsești instantaneu cuvintele și expresiile potrivite

  Aflii metodele prin care îți vin instantaneu cuvintele și expresiile necesare dialogului pe care îl porți, astfel scapi de pauzele din conversații și interjecții precum aaaa, ăăăă

 • Îți înțelegi instantaneu interlocutorul

  Dezvolți capacitatea de înțelegere a unui dialog în engleză, fără să fii nevoit să-l traduci în mintea ta în limba română, astfel îți înțelegi interlocutorul instantaneu, mărind drastic viteza cu care dialoghezi!

 • Economisești timp și bani

  La baza cursului stau tehnici de predare auto-didacte și metode de învățare rapidă, ca tu să înveți singur engleza, oriunde te afli în parc, în mașină, făcând curățenie, samd… fără să ai nevoie de un profesor sau de cursuri live, economisind astfel cel puțin 80 ron/ședintă sau 400 ron/curs live.

 • Ești erou

  Învață engleza folosind cursul nostru, după care dăruiește-l unui copil sau adult care are nevoie de el. Este un curs care aduce plus valoare în viața oricui îl parcurge. Ai puterea să înveți engleza și să ajuți cel puțin o altă persoană să o învețe.

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

☎ Comandă prin telefon0731 / 367 - 597

Comandă cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile prin telefon la 0733 / 962 – 571
sau completează formularul de pe pagina de comandă

Confesiunile unora dintre elevii cursului
„Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile”

La 2 luni de la primirea cursului înțeleg majoritatea mesajelor din limba engleză, și port dialoguri fluente și distractive cu colegii de la serviciu care vorbesc engleza. M-am distrat de minune, și sunt mult mai încrezătoare în propriile capacităţi şi forţe…

În prima luna am ascultat lecțiile audio timp de 30-45 min/zi. Chiar nu mă gândeam că exerciții simple și niște lecții audio ascultate de câteva ori pe zi au puterea să mă înveţe engleza. Mai am de lucrat la partea cu scrisul, dar sunt sigură că voi reuși să scriu corect în câteva luni.

Recomand cursul părinților, copiilor, pensionarilor, angajaților, șomerilor, sau de ce nu oamenilor de afaceri!

Dorina Rădulescu
Sovata, jud. Mureș
Aurel Puşcoci

Am cumpărat cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile” pentru fiul meu Mihai, de 15 anişori şi pe zi ce trece vorbește engleza din ce în ce mai bine.

Cursul dvs funcţionează, iar Mihai este fericit că poate comunica şi în engleză! Eu și familia mea vă mulțumim și vă dorim s-o țineți tot așa!

Aurel Puşcoci
Mangalia, jud. Constanța
Mircea Rădoi

„Salut! Sunt Mircea, am 35 de ani, sunt contabil la un supermarket din Arad și în urmă cu 2-3 luni am comandat cursul de pe siteul englezadeacasa.ro

…Coletul a ajuns prin firma de curierat Cargus, la 2 zile de la plasarea comenzii! Imediat ce mi-a fost livrat, l-am şi desfăcut, am băgat CD-ul #1 în calculator și am început să citesc cursul… A fost o experienţă captivantă, relaxantă, distractivă.

Săptămâna ce a urmat am studiat engleza mai bine de 2 ore/zi, chiar mi-a făcut placere să învăț engleza folosind cursul dvs, este același sentiment ca atunci când te uiți la un film care îți place.

Ieri am susţinut un interviu în limba engleză pentru un post de contabil în centrul logistic al unui lanţ de supermarketuri şi am fost admis, urmând ca în maxim 2 săptămâni să încep lucrul la noul loc de munca, pe un salariu mai mare cu 800 lei decât în prezent.

V-am trimis acest email în semn de mulţumire! Ţineţi-o tot așa

Mircea Rădoi
Arad, jud. Arad

* Disclaimer: rezultatele variază de la o persoană la alta.

Ţi se pare că oamenii de mai sus au depus o muncă istovitoare pe care tu nu o poţi face? Muncești și înveți, dar este și distractiv, te deconectezi de la viaţa cotidiană timp de 15-30 de minute pe zi şi te bucuri de avantajele cunoaşterii limbii engleze!

Cum funcţionează cursul - Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile?

Cursul este bazat pe metodele de predare accelerată utilizate de cei mai buni profesori români recunoscuți în toată Europa.

Metodele de predare care stau la baza cursului „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile” sunt revoluţionare în materie de învăţare rapidă, astfel cursul include:

 • Metoda Audio prin care asimilezi Vocabularul şi Gramatica fără să înveți pe de rost: asculți mini-povești și repeți, învățând astfel engleza în mod automat și natural.
 • Metoda de învățare „în adâncime” prin care vorbești engleza instinctiv, fără să o înveți mecanic sau să traduci în minte din limba română ceea ce vrei să zici
 • Metoda de învățare pentru relaxare, ascultând lecții în limba engleză despre subiecte interesante și captivante. Imaginează-ți că râzi și te relaxezi în timp ce înveți!
 • Metoda de asimilare a vocabularului inspirată din modul în care copiii mici învaţă limba maternă. Acesta metodă stă de fapt, la baza tuturor lecţiilor din cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile”, astfel înveţi engleza fără efort.
 • Implementarea în curs a celor patru elemente esenţiale ale învăţării unei limbi străine: Ascultarea, Conversaţia, Scrierea şi Citirea, îţi asigură acumulare temeinică şi definitivă a noţiunilor de limbă engleză.
 • Modul în care lecţiile se leagă şi faptul că nelămuririle apărute într-o lecţie îţi sunt explicate în următoarea te fac să crezi că ai propriul profesor care te ia de mână și îți șoptește limba engleză…

Am descris DOAR câteva METODE din cele implementate în cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile”. Sunt metode puternice, testate deja pe elevi și adulți din 15 judeţe ale României, concentrând mii de ore de muncă, experienţă şi cunoștințe, prezentate într-un mod ușor de înțeles și parcurs… Dar asta nu e tot!

Vorbește engleza fluent în 24 Săptămâni

Curs complet de învățare rapidă a limba engleze prin metode audio-video. Demonstrat cu succes pe 10865 de români

Rezerva-ti cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zilesi fii un fericit vorbitor de limba engleza

Metodele de învățare din cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile” funcționează și pentru tine?

Peste 10.800 de români au cumpărat pachetul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile” în 2015, și s-au arătat mulţumiţi de rezultate încă din primele săptămâni.

Asculta ce spun autorii despre carte… (*disclaimer)

„Majoritatea clienţilor învaţă singuri engleza prin metodele din cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile” – indiferent de vârsta, ocupaţia sau clasa socială… ceea ce este extraordinar! Cu toate acestea nu garantăm nimănui reuşita… Dacă comanzi cursul şi îl pui direct în bibliotecă, nu o să vorbeşti fluent engleza.”

Eşti pe cale să descoperi metodele prin care peste 10.800 de români au studiat engleza în ultimile 6 luni…

Aspectul practic al cursului Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile este mai important decât crezi deoarece te va ajuta să înveţi engleza de unul singur! Cum reuşeşte acest lucru?

 • Structura formată din 20 de lecţii audio, îţi permite să înveţi progresiv engleza, de la forme simple de salut, până la îmbogăţirea vocabularului şi perfecţionarea pronunţiei
 • Metoda de învăţare cu traducere secvenţială din engleză în românăutilizată în curs, este folosită la nivel internaţional şi validată ştiintific ca asigurând înţelegerea rapidă a limbii engleze.
 • Fiecare lecţie audio este completată de suportul text, ajutând creierul să asimileze de două ori mai repede informaţiile primite (auditiv şi vizual).
 • Lecții sub formă de povești cu exprimarea punctului de vedere… înțelegi mai ușor limba engleză, îmbunătățindu-ţi automat și abilitatea de a vorbi fluent!
 • Articole în format audio… fac lecţiile interesante, uşor de digerat şi inteligente

(lista continuă în pachetul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile”)

Click aici pentru a intra în posesia cursului Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile

Dincolo de învățarea limbii engleze… bucurie și joburi bine plătite?

Peste un an poți fi în același loc sau vei fi în centrul atenției ori de cate ori ești într-un grup de prieteni sau la serviciu. Vei fi ACELA care vorbește engleza – toată lumea simpatizează oamenii care pot vorbi o limbă străină. Totodată, oamenii se simt atrași de persoanele de sex opus care vorbesc o limbă străină!

Iată ce primești fizic în coletul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile”:

 • 2 CD-uri Audio cu lecții de vocabular și dialoguri – înveți cuvinte, expresii și cum să le folosești în vorbire!
 • Un Ghid electronic cu gramatică, articole interesante și povești captivante – deprinzi bazele limbii engleze, ghidul se răsfoiește în același timp cu ascultarea CD-urilor audio!
 • Un CD cu Lecţii Video
 • Un CD cu Articole Audio – ascultarea unor subiecte deosebit de interesante, într-o engleză reală!
 • Un PDF cu Expresii Uzuale – din turism, sănătate, auto, financiar, etc…
 • Comentarii Audio – îmbunătățesc abilitățile de înțelegere și ascultare!
 • Un Curs de Inițiere Rapidă în limba engleză – format PDF.
 • Ghiduri Text – Plus, texte pentru toate lecțiile audio!

Vorbește engleza fluent în 24 Săptămâni

Curs complet de învățare rapidă a limba engleze prin metode audio-video. Demonstrat cu succes pe 10865 de români

Rezerva-ti cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zilesi fii un fericit vorbitor de limba engleza

Metodele noastre de învăţare a limbii engleze = clienţi mulţumiţi

Vrei dovezi? Iată ce spun persoanele care vorbesc engleza ascultând lecţiile audio din cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile:

Acum vorbesc mai fluent, corect, și pronunţ mult mai bine

Cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile” m-a scăpat de situaţiile jenante de la serviciu, ajutându-mă să vorbesc corect şi fluent engleza. În plus pronunţia mea este mult mai bună decât în urmă cu 3 luni. Vă mulțumesc!

Herea Marian
Cluj Napoca jud. CJ
Constantinescu Petra

Stilul de predare este minunat!

Cu siguranță sunteți o profesoară de excepție. Mi-aș fi dorit să mă număr printre elevii dvs. și în timpul școlii. Viața și cariera mea ar fi avut o altă traiectorie. Mulțumesc foarte mult pentru stilul de predare minunat și pentru sfaturile foarte utile pe care mi le-ați oferit!

Constantinescu Petra
București, Sector 1

* Disclaimer: rezultatele variază de la o persoană la alta.

Marius Păduraru

Mi-am îmbunătățit enorm capacitatea de a purta o conversație!

Mi-am îmbunătățit enorm capacitatea de a purta o conversație corectă şi cursivă în limba engleză. Apreciez efortul pe care l-ați depus pentru a mă ajuta să vorbesc engleza, drept urmare am comandat si cursul de limba germana. Numai bine.

Marius Păduraru
Ploiești jud. PH
Ana-Maria Bălănică

Am învăţat foarte multe din cartea dvs…

Un curs perfect pentru programul meu de lucru, două CD-uri le ascult acasă când fac curăţenie, gătesc sau mă joc cu Dragoş, iar al treilea CD îl ascult în maşină când mă întorc de la serviciu… băieţelul meu a început să prindă şi el câteva lucruri din curs… cel puţin el învaţă o limbă străină la timp!

Ana-Maria Bălănică
Brăila jud. BR

TESTEAZĂ singurul curs de lb. engleză din România realizat de profesorii de elită români, din Londra!

Aş putea continua la nesfârşit, deoarece sunt sute de sfaturi şi secrete despre învăţarea limbii engleze, dar le-am inclus pe cele mai puternice şi eficiente în cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile, curs de care acum şi tu te poţi bucura!

Însă, nu vreau să abuzez de timpul tău… dacă ai citit până aici, cu siguranţă eşti deja destul de curios despre abordarea unică asupra învăţării accelerate a limbii engleze, şi poate chiar dornic să încerci metodele din cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile, bucurându-te de beneficiile oferite de această limbă internațională!

☎ Comandă prin telefon0733 / 962 - 571

Comandă cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile prin telefon la 0733 / 962 – 571
sau completează formularul de pe pagina de comandă

Completează astăzi formularul de mai jos, rezervă cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile și primești GRATUIT alte 5 Bonusuri:

Toate acestea la prețul de doar 75 lei (varianta CD PDF + 2 CD audio + CD Bonusuri), sau 91 lei (varianta tipărită + 2 CD audio + CD Bonusuri) – Ofertă disponibilă astăzi:

*La oricare dintre cele doua variante de pret se mai adaugă 15 lei taxe de curierat rapid.


Rezerva un exemplar:

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să înveți engleza, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț care l-ai plătit pe acest curs!

Compatibilitate 100% – cu orice dispozitiv!

Acum înveți engleza de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Cursul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să înveți engleza simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!

În anul 1960 la Institutul de Sugestologie din Sofia, psihiatrul bulgar Gh. Lazanov a elaborat mai multe metode de învăţare accelerată şi temeinică asupra limbilor străine.

Acestea permit asimilarea rapidă de informaţii statice şi descriptive: cuvinte, expresii, cifre, date, formule, dar şi sisteme largi de idei. Au avut loc experimente în zeci de scoli din Bulgaria, unde elevii învăţau o limbă străină în numai două luni, clasele realizând spectaculoase „accelerari ale studiilor”.

Metodele de învăţare accelerată presupun folosirea de manuale audio ce sunt parcurse într-o lună şi 20 de zile, trei ore pe zi, timp în care cursanţii asimilează 3 000 unităţi lexicale şi structuri lingvistice, (totalul de unităţi lexicale şi structuri lingvistice al unei limbi străine fiind de 3500 unităţi).

Mai mult, s-a constatat o reţinere a informaţiilor învăţate de 86% după 6 luni… ori, la o invăţare obişnuită după 6 luni persoana reţine 60% din ce a învăţat!

Mai multe detalii în cursul „Învaţă Engleza de Acasă

Comandă Cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile şi primeşti:

 • Ghid cu care înveţi să foloseşti engleza în orice context
 • 20 de lecții audio pentru vorbire fluentă şi pronunţie de invidiat
 • Zeci de exerciţii pentru perfecţionare scrisului
 • Dialoguri, povești, articole, pentru îmbogățirea vocabularului

Şi asta nu e tot: Primeşti GRATUIT aceste 4 Bonusuri în format electronic pe suport CD, dacă comanzi astăzi 6 aprilie 2021 cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile!

 • Bonus #1: Cursuri Video de Lb Engleză

Lecții video de limba engleză absolut extraordinare. Ai șansă să:

 • asculţi pe viu limba engleză conversațională
 • aprofundezi mult mai ușor expresiile folosite
 • interpretezi dialogurile
 • pui în practica noțiunile asimilate din curs
 • Bonus #2: 50 de Cărți în Limba Engleză

În acest CD vei primi:

 • 50 de opere consacrate din literatură în limba engleză
 • dezvolți astfel cunoștințele către un nivel avansat
 • îți îmbogățești vocabularul
 • Bonus #3: Prinzi Gramatica Rapid

Pe acest CD primești: cele mai bune metode de memorare instantanee a gramaticii limbii engleze, plus o mulţime de definiţii, exemple şi exerciţii prin care descoperi tu singur gramatica şi regulile ei. (*acest bonus vine pe suport CD)

 • Bonus #4: Expresii Uzuale în Engleză

Pe acest CD primești: Lista completă cu cele mai folosite expresii din limba engleză. Acest ghid include expresii din domenii precum: turism, sănătate, auto, financiar, s.a.m.d. (*acest bonus vine pe suport CD)

Comandă astăzi – 6 aprilie 2021 – cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile și primeşti GRATUIT 4 bonusuri care separat se vând cu peste două sute de lei!

Astăzi le primeşti pe toate la preţul de doar 75 lei
(ofertă disponibilă în limita a 1000 38 buc.)

Preţul ghidului este de doar 75 lei (TVA inclus). Dacă vezi acest mesaj, înseamnă că primești gratuit și cele 4 bonusuri. Cod bonusuri: 38-2290

 

Nu mai amâna lucrurile. Nu aștepta să treacă luni poate chiar ani,
acum poți învăța engleza singur, din confortul casei tale!

Rezerva-ti cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zilesi fii un fericit vorbitor de limba engleza

Comandă cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile prin telefon la 0733 / 962 – 571
sau completează formularul de pe pagina de comandă

O viață mai bună ptr tine la prețul unui tricou!

Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont de cât costă o singură meditație de limba engleză

În plus cursurile de limba engleză cu un profesor într-o clasă privată costă de la 1500 RON în sus…

Prețul nostru este echivalentul unei mese de prânz la restaurant, doar 75 lei

Și nu uita de garanția produsului: Comandă cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile, ține-l în mâini, răsfoiește-l încet – și o să rămâi impresionat de metodele de predare, și rapiditatea cu care acestea funcționează, plus beneficiile pe care le primești! Dacă nu va fi așa, îți returnăm banii și te lăsăm să păstrezi bonusurile oferite gratuit astăzi – 6 aprilie 2021.

Învață Engleza de Acasă - doar 1000 38 buc disponibile

Acest curs îți dă puterea să vorbești fluent limba engleză, s-o pronunți bine, şi s-o scrii corect… toate acestea învățând de unul singur, în confortul casei tale!

Probabil singurul curs de limba engleză din România care îţi dezvăluie cum să înveţi engleza singur prin tehnici şi metode folosite începând cu anul 2010 de Şcolile şi Universităţile europene de elită.

Mai mult, informațiile din curs au fost testate de oameni obișnuiți ca tine și ca mine, dar și de profesori cu ani buni de experiență în predarea altor limbi străine, rezultatele au entuziasmat pe toată lumea de aceea ne permitem să oferim acestui curs, garanție de un an de zile!

Adauga in cos

P.S. Peste 18600 de români au învățat limba engleză în ultimii 5 ani, folosind primele ediții ale cursului „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile” Acum şi tu poți poți învăța engleza de unul singur, parcurgând harta descoperirii acestei limbi, deslușită în cursul nostru!

P.P.S. Vei dobândi cunoștințe profunde de limba engleză, reușind astfel să te descurci în diverse situații cum ar fi: să comunici când călătoreşti, să susţii un interviu pentru angajare, s.a.m.d.

☎ Comandă prin telefon0733 / 962 - 571

Comandă cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile prin telefon la 0733 / 962 – 571
sau completează formularul de pe pagina de comandă

Comenzi si livrare

Hai sa ne cunoastem

EnglezaDeAcasa.ro

Ne gasesti aici

Cum comand? Despre noi Politica de Confidentialitate Tel: 0733.962.571
Cum platesc? Contact Termeni si conditii Email: valentin@academik.ro
Livrarea comenzilor Politica de utilizare cookieuri Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30DISCLAIMER: Deşi încercăm să prezentăm tehnici, metode şi sfaturi de învăţare a limbii engleze, cât mai corecte, informaţiile prezentate pe siteul Englezadeacasa.ro şi în cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 zile” nu garantează obţinerea unor anumite rezultat, acestea variază de la o persoană la alta.